Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct 078-6159960 Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Nieuwbouwwoningen

9 resultaten gevonden

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
9,8
google

Het contact liep vanaf het begin heel goed. Het veststellen van de verkoopprijs ging in goed overleg. De communicatie was voorbeeldig, alle vragen werden heel snel beantwoord en de bezichtigingen werden ruim van tevoren aangemeld. En na een bezichtiging kwam er direct een verslag hoe het verlopen was. Ik zal zeker 2M bij anderen aanraden, ook de ondersteuning van Tiemen was voortreffelijk. Ik heb geen enkele negatieve ervaring. Al met al ben ik blij met deze makelaar in zee te zijn gegaan!

Super en zeer vriendelijk, goede service, duidelijke informatie snelle reactie en handelingen. Duidelijk en eerlijk. Goede presentatie van de foto’s door de fotograaf. Zou zeker deze makelaar adviseren. Jong en dynamisch team goed op elkaar ingespeeld. En ook nog zeer attenten naar de verkopende partij.

Alles wordt vakkundig geregeld! Het enige wat we zelf moesten doen was het telefoontje naar de makelaar dat we ons huis wilden verkopen, de rest is allemaal prima en in goed overleg door hen geregeld. Top!

Fijne makelaar! Deskundig en ervaren, maar ook ruimte voor eigen inbreng/wensen. Er wordt veel tijd besteed aan voorbereiding zoals foto's, aanpak etc. Dat gaf ons het gevoel dat er moeite gedaan werd om ons huis zo goed mogelijk te verkopen! Binnen een week was het verkocht voor een goede prijs. Wij zijn super blij, nogmaals bedankt!

Prettige samenwerking met 2M Makelaars. Persoonlijke aandacht, behulpzaam, goed bereikbaar, snelle service. Leuke attentie ontvangen bij de verkoop.

Klaar om door te pakken?

Laat het ons weten! We vertellen je alles over onze meerwaarde als NVM Nieuwbouwspecialist.

078 615 99 60 info@2mvanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact