Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct 078-6159960 Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Team 2M van Ekeren Kuiper Papendrecht Team 2M van Ekeren Kuiper Papendrecht
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Wij zijn 2M | Van Ekeren Kuiper Makelaars.

Ben jij klaar voor jouw volgende stap? Of het nu gaat om een eerste droomwoning, doorstromen naar groter of een stap die je liever niet had gezet: wij zijn er voor je! Dit doen we met kennis en daadkracht, maar bovenal met een persoonlijke aanpak. Het gaat tenslotte om jouw leven.

Midden in het werkgebied 

Stap eens binnen in een van onze kantoren! Je vindt ons op goed bereikbare locaties in Papendrecht en Dordrecht. Denk je aan de volgende stap? Wij gaan graag met een goede kop koffie met je in gesprek. 

Jouw huis is uniek

Voor jouw huis stellen we een persoonlijk verkoopplan op. Dit plan is gebaseerd op de wensen die je hebt als verkoper en op de bijzonderheden van jouw woning. Niets is te gek of teveel gevraag, wij luisteren naar jouw wensen!

Styling met passie 

Een spic en span presentatie van jouw woning. Dat is het doel! Met een passie voor styling zorgen we voor het meest aantrekkelijk plaatje voor de juiste potentiële kopers. 

Alles onder één dak: Complete dienstverlening 

(Ver)Kopen, hypotheek en verzekeringen in één keer regelen? Dat is bij ons een fluitje van een cent. Als onafhankelijke adviseur voorziet onze partner Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen je altijd van een persoonlijk, passend en vooral eerlijk advies. 

Groot netwerk 

Dit netwerk bestaat uit woningzoekenden en een proactief team. We brainstormen continu met elkaar over de laatste ontwikkelingen en de juiste 'verkoper-/koper match'. 

Trots op alle kennis en specialismen

Wist je dat wij over heel veel data over de plaatselijke markt beschikken? Denk hierbij aan (bijna) alle verkoopprijzen, doorlooptijden, verhuisbewegingen, prijsontwikkeling en de meest actuele rentestanden. Onze NVM makelaars bieden je de juiste kennis voor jouw volgende stap. Iedere makelaar heeft zijn of haar eigen specialisme. Zullen we samen kijken welke makelaar het beste bij je past?

Flexibel en goed bereikbaar

Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Daar hoort flexibiliteit en goede bereikbaarheid bij. Een afspraak maken? Ook 's avonds en in het weekend kun je (op afspraak) bij ons terecht. Binnen ons team streven we naar vaste contactpersonen en continue terugkoppeling naar jou als klant. 

Een grote speler in nieuwbouw

Als NVM Nieuwbouwspecialist zijn we altijd op de hoogte én de ideale (verkoop)partner voor projectontwikkelaars. 

Buitenstate makelaar 

Met trots zijn wij een Buitenstate makelaar en bieden meer specialisme in woonboerderijen, monumentale objecten, landhuizen en andere bijzondere panden.

 

Even voorstellen

Onze 5 NVM makelaars en 2 NVM kandidaat makelaars hebben gezamenlijk een flinke dosis kennis op zak. Zo heeft iedere makelaar zijn of haar eigen specialisme en ook iedere binnendienst topper een eigen kracht. We doen het samen voor jouw volgende stap.

Maak kennis met ons team
"Echt kennismaken? Dat doen we graag tijdens een vrijblijvend verkoopadvies-gesprek."
Voorstellen

Benieuwd waar wij zitten?

Vestiging Papendrecht
Vestiging Papendrecht
De Wederik 2, 3355 SK Papendrecht
Vestiging Culemborg
Vestiging Culemborg
Het Hof 1, 4101 BT Culemborg
Vestiging Leerdam
Vestiging Leerdam
Voorwaartsveld 5, 4142 DA Leerdam
Vestiging Gorinchem
Vestiging Gorinchem
Beatrixlaan 2, 4213 CJ Dalem
golfbeweging1
golfbeweging2

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren.

Contact info@2mvanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact