Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct 078-6159960 Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Aankoopmakelaar

Zoek je een woning of heb je jouw droomwoning gevonden en ben je klaar voor de volgende stap? Tof! Wij staan voor je klaar.

Het hele traject van een woning kopen is heel leuk, maar soms een beetje spannend. Hoe weet je zeker dat je niet alles door een roze bril bekijkt? Zie jij tijdens een bezichtiging de minpunten en overzie je in je enthousiasme de eventuele financiële gevolgen? Wat is de bouwkundige staat van de woning, is de vraagprijs reëel en wat gaat er allemaal gebeuren in de omgeving? Fijn als er iemand met je meekijkt, daarvoor zijn wij jouw aankoopmakelaar.

 

Vrijblijvende afspraak plannen

 

Waarom een aankoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar staan we voor je klaar wanneer je geïnteresseerd bent in een woning die bij een andere makelaar of particulier te koop staat. We brengen kennis en een professionele blik met ons mee én we maken een plan van aanpak naar jouw persoonlijke woonwens.

Als aankoopmakelaar staan we voor je klaar wanneer je geïnteresseerd bent in een woning die bij een andere makelaar of particulier te koop staat. We brengen kennis en een professionele blik met ons mee én we maken een plan van aanpak naar jouw persoonlijke woonwens.

Beslis je om te gaan voor jouw droomwoning, dan neem je contact op met de verkopend makelaar. Je stelt vragen, doet een bod en onderhandeld eventueel. Onthoud dat de verkopend makelaar altijd het belang van de verkoper op de eerste plaats heeft staan. Jij, als potentiële koper komt op de tweede plaats in dit geval. Zijn wij jouw aankoopmakelaar dan is jouw woonwens onze prioriteit en zorgen we dat het aankooptraject op de juiste manier verloopt en op gelijkwaardige basis.

 

Daarom 2M Van Ekeren Kuiper

Het is een logische stap om een aankoopmakelaar in te schakelen om onzekere situaties te voorkomen en eventuele verborgen gebreken op tijd op te merken. Van onze aankoopmakelaar kun je het volgende verwachten:

  • De marktwaarde van de woning wordt secuur bepaald en daarna wordt beoordeeld of de vraagprijs reëel is, zo weet jij zeker dat je niet te veel betaalt. 
  • We laten je zien wat de aandachtspunten zijn en kijken scherp naar de woning én de omgeving, hierbij kun je denken aan de bouwkundige staat van de woning en de omgevingsplannen.
  • We bepalen de beste onderhandelingsstrategie voor de woning en voeren deze in samenspraak met jou uit. 
  • We controleren koopovereenkomst van begin tot eind. 
  • De begeleiding loopt tot aan de overdracht bij de notaris.
  • Tussentijdse vragen of advies nodig? Je kunt bij ons altijd terecht, loop even binnen, de koffie zetten wij!

 

Een woning aankopen? Loop eens binnen.

Onze makelaars helpen je graag, loop eens binnen bij eens van onze kantoren in Papendrecht en/of Dordrecht. Stel je vragen over een zoekopdracht of voor verkoopadvies, de aankoop makelaars van 2M zetten jouw belangen op de eerste plaats. 

Vrijblijvend gesprek aanvragen

 

Aankoopmakelaar

 

golfbeweging3
golfbeweging4

Heb je interesse in
onze dienstverlening?

Neem contact met ons op. Samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

078 – 615 99 60 info@2mvanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact