Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct 078-6159960 Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Taxatierapport

Laat je je woning door ons taxeren? Dan leveren wij snelheid en kwaliteit. Wij voldoen bij ieder taxatierapport aan de European Valuation Standards (EVS) en de taxaties worden gevalideerd door het NWWI, het rapport is namelijk een belangrijke grondlegger voor jouw financiële beslissingen.

Wanneer is een taxatie nodig?

Je kunt je woning om meerdere redenen laten taxeren. In sommige situaties is het zelfs verplicht, zo kun je een taxatierapport gebruiken bij: 

  • Aan- of verkoopbeslissing
  • Aanvraag van een financiering
  • Beoordeling van een redelijke huurprijs(herziening)
  • Fiscale doeleinden
  • Bezwaar tegen de WOZ-beschikking

Onze ervaren taxateurs

Snelheid en kwaliteit kunnen we garanderen doordat we bij 2M Makelaars over meerdere Register Taxateurs beschikken. Wist je dat woningcorporaties en particulieren, maar ook verschillende banken in de regio ons om die reden al jaren benaderen voor taxatierapporten?

 
Taxatierapport

Snelheid en kwaliteit

Een taxatie is meer dan een paar A4’tjes werk. Sterker nog: banken accepteren alleen nog maar taxatierapporten die aan flink wat regelgeving voldoen. Sinds 1 april 2016 het bijvoorbeeld een verplichting om bij ieder taxatierapport te voldoen aan de European Valuation Standards (EVS). Wij doen dan ook niet anders. Wanneer je je huis laat taxeren door Van Ekeren Kuiper mag je snelheid en kwaliteit verwachten.

Belangrijke richtlijnen waar wij aan voldoen

Al onze taxateurs zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), het VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij het NWWI, een onafhankelijk Nederlands taxatie instituut. Hierdoor zijn onze taxatierapport te allen tijde gevalideerd, voldoen ze aan de actuele verplichte standaarden en worden ze door alle instanties geaccepteerd.

Taxatierapport kosten

De tarieven van een taxatierapport verschillen per doeleind.

Taxatie voor aanvraag van een hypothecaire lening
Wanneer je een taxatierapport wil laten opstellen voor de aanvraag van een hypothecaire lening of wijziging van je hypotheek, bieden wij een concurrerend tarief van € 750,- inclusief NWWI-kosten en BTW. Dit geldt voor woningen met een getaxeerde waarde tot € 500.000,-. Bij een getaxeerde waarde vanaf € 500.000,- maken we een offerte op maat.

Overige taxaties
Gaat het om een taxatie voor bijvoorbeeld schenkingsrechten, verkoop van of aan je BV of minnelijke waardering, hanteren we tarieven op maat. Dit hangt af van de gewenste rapportage. Vraag ons gerust naar jouw persoonlijke tarief.

Een taxatie of waardebepaling voor (eventuele) verkoop van je woning 
Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning, omdat je deze wil verkopen? In dat geval komen we vrijblijvend langs voor een waardebepaling. Het eerste adviesgesprek is overigens gratis! Hierin lichten we de waarde van je woning toe, nemen we je mee in onze dienstverlening en bespreken we de strategie die we voor ogen hebben.

golfbeweging3
golfbeweging4

Heb je interesse in
onze dienstverlening?

Neem contact met ons op. Samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

078 – 615 99 60 info@2mvanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact