Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct 078-6159960 Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Hypotheek bij Van Ekeren

Alles onder één dak, dat bieden we bij 2M Makelaars aan met onze collega's van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen. Snel, eerlijk en altijd bereikbaar.

Niet alleen is onze nauwe samenwerking een bijzonder concept, ook is het erg praktisch voor jouw situatie! Door de korte lijnen kunnen onze hypotheekadviseurs je snel en goed begeleiden en ontzorgen in het labyrint van geldverstrekkers en verzekeraars.

Compleet advies onder één dak

Het voordeel van onze nauwe samenwerking is dat we je een compleet pakket in service kunnen bieden. Zo berekenen we onder andere de laagste hypotheekrente die past bij jouw situatie of houden we kansen rondom aanpassen en oversluiten nauwlettend in de gaten. Heb jij jouw droomwoning op het oog? Door snel te schakelen met onze collega’s van Van Ekeren kun je vaak snel terecht voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Zo weet je binnen no-time wat jij kunt lenen en welke maandlasten hierbij komen kijken.

Het eerste hypotheekgesprek is vrijblijvend en gratis

Wat houd je dus nog tegen voor jouw volgende stap? Plan nu een gratis, vrijblijvend hypotheekgesprek in met onze hypotheekadviseurs.

Vrijblijvend hypotheekgesprek aanvragen

Plan je gratis 1e gesprek!

golfbeweging3
golfbeweging4

Heb je interesse in
onze dienstverlening?

Neem contact met ons op. Samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

078 – 615 99 60 info@2mvanekerenkuiper.nl
Kennis maken