Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct 078-6159960 Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Woningverhuur? Wij zijn jouw makelaar!

Voor woningverhuur in de regio Drechtsteden ben je bij 2M Makelaars aan het juiste adres.

We vinden de juiste huurder voor jouw woning middels ons grote woningzoekersbestand en ons uitgebreide netwerk. Jouw woning zetten we in de spotlights: zowel op onze eigen website, Funda.nl als onze sociale kanalen! Met onze makelaardij in Papendrecht kunnen wij jou helpen bij het vinden de geschikte huurder voor jouw woning. 

Een screening voor iedere potentiële huurder

Als verhuurder wil je dat je woning op een fatsoenlijke manier bewoond wordt én dat de huurder zijn of haar zaken financieel goed op orde heeft. Wij screenen de (potentiële) huurder altijd van te voren, zo voorkomen we vervelende verassingen.

De screening voeren we uit onder andere met behulp van de NVM Woontoets. Deze toets wordt verzorgd door de Validata Group, een partij gespecialiseerd in het screenen van persoonsgebonden gegevens. Het resultaat van de NVM Woontoets geeft meer duidelijkheid over jouw (potentiële) huurder. Hiermee voorkomen we dat er in jouw woning huurders komen die achteraf niet betalen, op het randje van een faillissement richting de schuldsanering gaan of geld witwassen.

NVM Woontoets

Tijdelijk jouw woning verhuren?

Staat je eigen woning al langere tijd te koop? Dan behoord tijdelijk verhuren ook tot de mogelijkheiden. Verhuur op basis van de Leegstandwet of huur van korte duur noemen we dat. Wil je hier meer over weten? Onze makelaars staan voor je klaar. Daarnaast kunnen onze adviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen je adviseren over een eventuele verhuurhypotheek.

Huis verkopen in Sliedrecht

Ben jij woonachtig in Sliedrecht en wil jij je huis verhuren? WIj kunnen je ook helpen als makelaar in Sliedrecht. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Woningverhuur
golfbeweging3
golfbeweging4

Heb je interesse in
onze dienstverlening?

Neem contact met ons op. Samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

078 – 615 99 60 info@2mvanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact