Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct 078-6159960 Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Nieuwbouwspecialist Gorinchem en Leerdam Nieuwbouwspecialist Gorinchem en Leerdam
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Aanbod

Benieuwd naar de lopende nieuwbouwprojecten waar wij als makelaar bij betrokken zijn? Bekijk de huidige projecten hieronder. Als nieuwbouwspecialist weten we wat er speelt én wat jouw wensen zijn. Schrijf je bij ons in en zorg dat je als eerste op de hoogte bent!

Met twee lokale kantoren in (nieuwbouw)makelaardij én hypotheken en verzekeringen, hebben wij voor verschillende grote en kleine projecten de complete knowhow en capaciteit in huis. Zo kunnen wij projectontwikkelaars verzekeren van kwaliteit en woningzoekenden begeleiden naar een nieuw(bouw) avontuur!

Op zoek naar een nieuw(bouw) avontuur?

Wij helpen je graag! Staat jouw potentiële droomwoning niet tussen onze huidige projecten? Neem dan contact met ons op en schrijf je in. Als NVM Nieuwbouwspecialist weten we wat er speelt én wat jouw wensen zijn. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je als eerste op de hoogte bent!

“Bouwen waar behoefte aan is. Daar gaan we voor!”
Nieuwbouw

Binnenkort verwacht

Gerealiseerd

Maarschalk
Maarschalk – Hoog Dalem (Gorinchem) Type(n): Vrijstaande woningen in het hogere segment

Aantal eenheden: 19 in fase 1 en 5 in fase 2
Opdrachtgever: Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V.

Onderdeel van deelplan 'De Eilanden'. In dit traject hebben wij geadviseerd vanaf de bieding op de grond bij de gemeente. Na het succes van de eerste twee fasen, mogen we ook een derde fase aankondigen.

Waterfront
Waterfront – Gorinchem Type(n): appartementen en penthouse

Aantal eenheden: 15
Opdrachtgever: MoVe Development

Het voormalig kantoorgebouw aan de Stationsweg 45 wordt getransformeerd naar 14 appartementen en een penthouse. De moderne, gelijkvloerse appartementen zijn levensloopbestendig en spreekt zo een meer specifieke doelgroep aan.

De Vuurvlinder
De Vuurvlinder – Vuren Type(n): Tussen-, hoek- en twee-onder-een-kap en een vrijstaande woning

Aantal eenheden: 20
Opdrachtgever: Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V.

Naar aanleiding van het succes van fase 1 en 2, werd ruimte gemaakt voor een derde fase. Fase 3 gaat om 8 tussenwoningen en 2 hoekwoningen, waar wij wederom nauw bij betrokken zijn.

Bekijk alle gerealiseerde projecten

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
9,8
google

Het contact liep vanaf het begin heel goed. Het veststellen van de verkoopprijs ging in goed overleg. De communicatie was voorbeeldig, alle vragen werden heel snel beantwoord en de bezichtigingen werden ruim van tevoren aangemeld. En na een bezichtiging kwam er direct een verslag hoe het verlopen was. Ik zal zeker 2M bij anderen aanraden, ook de ondersteuning van Tiemen was voortreffelijk. Ik heb geen enkele negatieve ervaring. Al met al ben ik blij met deze makelaar in zee te zijn gegaan!

Super en zeer vriendelijk, goede service, duidelijke informatie snelle reactie en handelingen. Duidelijk en eerlijk. Goede presentatie van de foto’s door de fotograaf. Zou zeker deze makelaar adviseren. Jong en dynamisch team goed op elkaar ingespeeld. En ook nog zeer attenten naar de verkopende partij.

Alles wordt vakkundig geregeld! Het enige wat we zelf moesten doen was het telefoontje naar de makelaar dat we ons huis wilden verkopen, de rest is allemaal prima en in goed overleg door hen geregeld. Top!

Fijne makelaar! Deskundig en ervaren, maar ook ruimte voor eigen inbreng/wensen. Er wordt veel tijd besteed aan voorbereiding zoals foto's, aanpak etc. Dat gaf ons het gevoel dat er moeite gedaan werd om ons huis zo goed mogelijk te verkopen! Binnen een week was het verkocht voor een goede prijs. Wij zijn super blij, nogmaals bedankt!

Prettige samenwerking met 2M Makelaars. Persoonlijke aandacht, behulpzaam, goed bereikbaar, snelle service. Leuke attentie ontvangen bij de verkoop.

Klaar om door te pakken?

Laat het ons weten! We vertellen je alles over onze meerwaarde als NVM Nieuwbouwspecialist.

078 615 99 60 info@2mvanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact