Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct 078-6159960 Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Besparen op jouw woning

Is jouw woning energiezuinig? In dit geval geldt hoe energiezuiniger, hoe lager de energierekening en hoe hoger hoger wooncomfort. Dat willen we allemaal!

Hoe van jouw woning een duurzame en energiezuinige woning? Je kunt denken aan spouwmuur- of bodemisolatie, maar ook aan zonnepanelen. Wat zijn voor jouw woning de meest aantrekkelijke opties? Vul je gegevens hieronder in en weet binnen 2 minuten wat je in jouw huis kunt verduurzamen, je krijgt gepersonaliseerd én gratis advies.

Aanslag op je spaarrekening? Check onze financieringsmogelijkheden

Je huis meer klimaatneutraal en energiezuinig maken brengt kosten met zicht mee. Een nieuwe hybride warmtepomp, dakisolatie of zonnepanelen en een zonneboiler, er zijn vele opties. Voor niets komt de zon op, al is dat met die zonneboiler wel heel handig. Wist je dat je deze kosten kunt meefinancieren bij je hypotheek? Wanneer je deze aanpassingen doorvoert, kun je tot 106% van de (nieuwe) woningwaarde financieren. 

 

Subsidie

Nederland verduurzaamd en om dat een stapje sneller te laten verlopen zijn er vele subsidies en leningen beschikbaar voor energiebesparende maatregelen. Zo zijn er landelijke subsidies voor zowel biomassaketels, pelletkachels als warmtepompen en zonneboilers. Daarnaast zijn er in sommige provincies ook lokale subsidie aanvragen mogelijk.

Nog een tip: Het kabinet heeft de subsidieregeling voor zonnepanelen verlengt met drie jaar. Daardoor kun je tot 2023 zelf opgewekte stroom die je teruglevert aan het elektriciteitsnetwerk volledig aftrekken van het eigen energie verbruik én je betaald hierover geen energiebelasting.

 

Bedrijfsfinanciering

Daarnaast kunnen we je ook in combinatie met onze hypotheekadviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen een financiering aanbieden. Benieuwd wat wij voor het verduurzamen van je woning kunnen betekenen?

 

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek!

Besparen op jouw woning
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact