Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct! Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Je hebt ons Voor 't Leven

Je eerste droomwoning, samenwonen, ruimer wonen of ga jij voor een duurzame nieuwbouwwoning? Wij zetten met jou de stap naar je volgende droomhuis, goed verzekerd en op basis van een helder financieel advies. Snel, altijd bereikbaar en eerlijk. Dat zit bij onze enthousiaste makelaars en financiële adviseurs in het DNA. Je hebt ons Voor 't Leven!

Bekijk onze brochure

In de regio Drechtsteden is 2M Makelaars een begrip, samen met Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen en Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaardij vormen zij een ijzersterk team. Jenno vertelt over de samenwerking: Vanaf ‘nul’ startte ik mijn eigen bedrijf in hypotheken, verzekeringen en bedrijfs- en woningmakelaardij.

Dit deed hij met passie en een duidelijke zienswijze, wat in de kern niet is veranderd: dicht bij de klant, bereikbaar en benaderbaar zijn. De passie om de klant echt te leren kennen, het vertrouwen te winnen en te behouden, de behoeft e en wensen doorgronden en het geven van onafhankelijk advies. De klant ontzorgen van A tot Z. Klaarstaan Voor ’t Leven.

Met het team dat door de jaren heen is ontstaan, streven we er naar om nauw in contact te blijven met onze (bestaande) klanten. Er zijn bij iedere belangrijke stap. Dit doen we door open en eerlijk te zijn, veel contactmomenten te hebben en overal een persoonlijke touch aan toe te voegen. Het is mooi om te zien dat de passie waar ik in 1996 mee begon tegenwoordig ook echt onderdeel van onze open organisatiecultuur is.

Iedere klant, iedere woning of iedere (financiële) situatie is uniek. Dat weten wij. Onze belangrijkste waarden? Eerlijk, persoonlijk, snel en altijd bereikbaar zijn, goed samenwerken en er zijn voor het leven. Stap gerust binnen! Wij zijn er.

Contact

golfbeweging3
golfbeweging4

Klaar voor jouw volgende stap?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende verkoop-adviesgesprek, een gratis zoekopdracht of een bezichtiging bij jouw potentiële droomwoning.

078 615 99 60info@2mvanekerenkuiper.nl
Hypotheek aanvragen