Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct 078-6159960 Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Jouw NVM makelaar in Papendrecht en Sliedrecht

Een maatwerk verkoopplan, individuele aandacht voor de presentatie en styling van jouw woning. Met de verkoop van jouw woning gaan we net een stapje verder: we nemen het werk voor jou uit handen en bieden je de voordelen van onze ervaren NVM makelaars.

Wie zijn wij? 

2M Van Ekeren Kuiper is een jong en enthousiast makelaarsbedrijf in Papendrecht. Ons gespecialiseerde team staat klaar om samen met jou het ideale verkoopplan te maken voor jouw woning. We snappen dat het verkopen van je woning niet niks is, welke stappen doorloop je bij het verkopen van een woning? Wat komt er allemaal bij kijken en hoe zorg je dat er mensen naar jouw huis komen kijken? Die specialistische kennis hebben wij paraat en zetten we in om jouw woning te verkopen. Nieuwsgierig geworden? We vertellen je graag meer tijdens een gratis adviesgesprek met waardebepaling.

 

Vrijblijvende afspraak maken

 

Jouw huis, onze specialismen

Ieder van onze makelaars heeft een specialisme, met elkaar kijken we welke makelaar het beste bij jou en je situatie past. Zo hebben we bijvoorbeeld NVM makelaars speciaal voor nieuwbouw, maar ook voor vrijstaande en landelijk gelegen woningen onder de noemer Buitenstate

Onze makelaars staan voor je klaar, we zijn goed bereikbaar, persoonlijk en het verkopen van jouw woning heeft onze hoogste prioriteit. Je hebt bij ons een vast contactpersoon die jou op de hoogte houdt en natuurlijk kun je ook altijd bij ons binnenlopen, ook gewoon voor voor een kopje koffie.

Alles onder één dak samen met Van Ekeren 

Ook voor jouw hypotheek ben je bij ons aan het juiste adres! In samenwerking met Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen hebben we alles onder één dak rondom het (ver)kopen van jouw woning. Twee bedrijven, één team. Zo zetten wij de basis voor een snel, mooi en eerlijk (financieel) advies.

Kennis van zaken

Door het volgen van de laatste ontwikkelingen, aandacht voor jouw woningpresentatie, een groot (sociaal) netwerk en een breed gespecialiseerd team, vinden we de juiste ‘verkoper-koper match’. En naast de verschillende specialismen en onze ervaring, baseren we onze adviezen altijd op data. Zo maken we gebruik van gegevens over alle verkoopprijzen, doorlooptijden, verhuisbewegingen en actuele rentestanden.

Klik hier om gratis eerste gesprek te plannen

 

Huis verkopen in Sliedrecht

Ben jij woonachtig in Sliedrecht en wil jij je huis verkopen? WIj kunnen je ook helpen als makelaar in Sliedrecht. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Plan je vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Daarom kies je voor 2M Van Ekeren Kuiper Makelaars

verkopen
Alle kennis en specialismen
verkopen
Snel en persoonlijk
verkopen
Transparant en eerlijke tarieven
verkopen
Ook jouw hypotheek gelijk geregeld
Kennismaken?

Hoe gaan we te werk?

kennismaken

Kennismaken

Alles begint bij een goede kennismaking. Dat is onmisbaar voor een fijne samenwerking, daar steken we graag wat extra tijd in. Wat is het bijzondere verhaal van jouw huis?

Waardebepaling

Waardebepaling

Tijdens ons bezoek bekijken we je woning goed, adviseren je in de waarde van de woning.

placeholder

Verkoopstrategie

Foto’s, video’s, 360⁰ beelden en meer. Samen met jou bepalen we de juiste verkoopstrategie voor jouw woning.

vastgoedstyling

Vastgoedstyling

Voor een goede verkoop geven we tips en tricks om je woning er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien voor alle potentiële kopers.

aan de slag

Aan de slag

Klaar voor de start? Af! Nadat jij akkoord geeft om je huis te verkopen gaan we aan de slag en begeleiden we je tijdens het gehele traject. Van het maken van de foto’s, de bezichtigingen tot het tekenen van de koopakte.

verkocht

Verkocht!

Wat fijn, er zijn kopers voor jouw huis, gefeliciteerd! Ook nu staan we voor je klaar en zorgen we dat alles netjes en duidelijk geregeld wordt, zo ga jij uiteindelijk goed voorbereid naar de notaris!

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
9,8
google

Het contact liep vanaf het begin heel goed. Het veststellen van de verkoopprijs ging in goed overleg. De communicatie was voorbeeldig, alle vragen werden heel snel beantwoord en de bezichtigingen werden ruim van tevoren aangemeld. En na een bezichtiging kwam er direct een verslag hoe het verlopen was. Ik zal zeker 2M bij anderen aanraden, ook de ondersteuning van Tiemen was voortreffelijk. Ik heb geen enkele negatieve ervaring. Al met al ben ik blij met deze makelaar in zee te zijn gegaan!

Super en zeer vriendelijk, goede service, duidelijke informatie snelle reactie en handelingen. Duidelijk en eerlijk. Goede presentatie van de foto’s door de fotograaf. Zou zeker deze makelaar adviseren. Jong en dynamisch team goed op elkaar ingespeeld. En ook nog zeer attenten naar de verkopende partij.

Alles wordt vakkundig geregeld! Het enige wat we zelf moesten doen was het telefoontje naar de makelaar dat we ons huis wilden verkopen, de rest is allemaal prima en in goed overleg door hen geregeld. Top!

Fijne makelaar! Deskundig en ervaren, maar ook ruimte voor eigen inbreng/wensen. Er wordt veel tijd besteed aan voorbereiding zoals foto's, aanpak etc. Dat gaf ons het gevoel dat er moeite gedaan werd om ons huis zo goed mogelijk te verkopen! Binnen een week was het verkocht voor een goede prijs. Wij zijn super blij, nogmaals bedankt!

Prettige samenwerking met 2M Makelaars. Persoonlijke aandacht, behulpzaam, goed bereikbaar, snelle service. Leuke attentie ontvangen bij de verkoop.

Wij helpen je graag verder

Herbert Dijkhuizen
Herbert Dijkhuizen Fotograaf/Mediaspecialist
Tessa van Ekeren
Tessa van Ekeren NVM Makelaar/Taxateur
Jenno van Ekeren
Jenno van Ekeren Directeur - Financieel Adviseur
Ontmoet het team
golfbeweging1
golfbeweging2

Plan je vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Kennis maken
Contact