Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct! Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Makelaar Sliedrecht

2M Van Ekeren Kuiper; nu ook uw makelaar in Sliedrecht

2M Van Ekeren Kuiper is de ideale partner wanneer jij toe bent aan de volgende stap in je leven. Als makelaar in Sliedrecht weten wij alle ins- en outs van de markt, en bovendien kennen we de stad Sliedrecht op ons duimpje. Met onze makelaardij in Sliedrecht staan wij voor een persoonlijke aanpak, daadkracht en met veel kennis ondersteunen wij je bij elke stap die gezet moet worden als het gaat om het voorbereiden van een verhuizing. Binnen ons team heeft elke makelaar zijn of haar eigen expertise, dit zorgt ervoor dat wij jou kunnen helpen.

Bij 2M Van Ekeren Kuiper geloven we in een persoonlijke aanpak

Het verkopen van je woning kan een behoorlijke stap zijn in je leven. Naast dat het vaak emotionele waarde heeft, komt er tijdens de verkoop van je huis ontzettend veel op je af. Met ons gespecialiseerde team bekijken we welke stappen er genomen moeten worden, en hoe dit proces eruit gaat zien. Onze makelaars in Sliedrecht stellen altijd een persoonlijk en op maat gemaakt verkoopplan op. Elke situatie, maar ook elke woning is naar onze mening uniek, dit vraagt om een plan van aanpak op maat. Ben je nieuwsgierig geworden? Tijdens een gratis én vrijblijvend adviesgesprek met waardebepaling vertellen we je graag meer over de mogelijkheden die er bij ns zijn. Neem gerust contact op via de mail, telefonisch of loop gewoon eens bij ons kantoor binnen.

Een scherp oog voor de presentatie van de woning

Bij 2M Van Ekeren Kuiper beseffen wet dat een goed begin vaak het halve werk is. Dit zorgt ervoor dat wij nét dat beetje extra aandacht schenken aan de styling en de presentatie van de woning. Dit doen we door gebruik te maken van professionele foto’s, video’s en 360 graden beelden. Daarnaast geven we een adviserende rol in wat jij kan doen om je woning er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien voor potentiele kopers. Vanaf het maken tot de foto’s, tot het tekenen van de koopakte: als gespecialiseerd makelaar in Sliedrecht begeleiden wij jou tijdens het gehele traject.

Een nieuwe woning kopen in Sliedrecht

Geïnteresseerd in het kopen van een woning in Sliedrecht? Ook dan staan wij voor jou klaar! In de jaren dat wij actief zijn als makelaar in Sliedrecht hebben wij inmiddels een ontzettend groot netwerk opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat er altijd een aanbod aan woningen beschikbaar hebben in Sliedrecht. Ons huidige aanbod kun je via deze pagina bekijken. Bij de zoektocht naar een nieuwe woning zijn er altijd wensen en behoefte die hieraan vast zitten. Tijdens een eerste gesprek zetten wij graag al deze wensen en behoefte op een rijtje, om op die manier op zoek te gaan naar de perfect woning voor jou! Dit eerste adviesgesprek is gratis én vrijblijvend. Neem bij interesse gerust contact op via het contactformulier, de e-mail of telefonisch.

Wonen in Sliedrecht

Als makelaar in Sliedrecht kennen wij elke straat en steen binnen deze stad. Sliedrecht is een gezellig stad in de provincie Zuid-Holland, gelegen aan de rivier de Merwede. De bereikbaarheid van Sliedrecht is uitstekend. Sliedrecht is goed bereikbaar via de snelweg A15 en het openbaar vervoer. Zo zijn de steden Dordrecht en Rotterdam allebei binnen 30 minuten te bereiken.

Qua voorzieningen zit je in Sliedrecht ook zeker goed. Zo vindt je er verschillende supermarkten, winkels en scholen. Daarnaast zijn er ook veel mooie wandel- en fietsroutes in de buurt, waardoor je altijd kunt genieten van de prachtige natuur in de omgeving, terwijl je alle voorzieningen van de stad in de buurt hebt. Dit maakt Sliedrecht een geliefde woonplek voor gezinnen, maar ook jonge stellen en ouderen wonen er met veel plezier.

Van Ekeren Kuiper is actief in meerdere regio’s

Ligt jouw woondroom in Papendrecht of Dordrecht? Ook daar kun je op ons rekenen.

Makelaar Sliedrecht
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen