Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct! Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Makelaar Sliedrecht

2M makelaars; nu ook uw makelaar in Sliedrecht

2M makelaars is de ideale partner wanneer jij toe bent aan de volgende stap in je leven. Als makelaar in Sliedrecht weten wij alle ins- en outs van de markt, en bovendien kennen we de stad Sliedrecht op ons duimpje. Met een persoonlijke aanpak, daadkracht en veel kennis ondersteunen wij je bij elke stap die gezet moet worden als het gaat om het voorbereiden van een verhuizing. Binnen ons team heeft elke makelaar zijn of haar eigen expertise, dit zorgt ervoor dat wij jou kunnen helpen.

Bij 2M makelaars geloven we in een persoonlijke aanpak

Het verkopen van je woning kan een behoorlijke stap zijn in je leven. Naast dat het vaak emotionele waarde heeft, komt er tijdens de verkoop van je huis ontzettend veel op je af. Met ons gespecialiseerde team bekijken we welke stappen er genomen moeten worden, en hoe dit proces eruit gaat zien. Dit stellen we op in een persoonlijk verkoopplan. Elke situatie, maar ook elke woning is naar onze mening uniek, dit vraagt om een plan van aanpak op maat. Ben je nieuwgierig geworden? Tijdens een gratis én vrijblijvend adviesgesprek met waardebepaling vertellen we je graag meer. Neem gerust contact op via de mail, telefonisch of loop gewoon eens bij ons kantoor binnen.

Een scherp oog voor de presentatie van de woning

Bij 2M makelaars beseffen wet dat een goed begin vaak het halve werk is. Dit zorgt ervoor dat wij nét dat beetje extra aandacht schenken aan de styling en de presentatie van de woning. Dit doen we door gebruik te maken van professionele foto’s, video’s en 360 graden beelden. Daarnaast geven we een adviserende rol in wat jij kan doen om je woning er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien voor potentiele kopers. Vanaf het maken tot de foto’s, tot het tekenen van de koopakte: als gespecialiseerd makelaar in Sliedrecht begeleiden wij jou tijdens het gehele traject.

Een nieuwe woning kopen in Sliedrecht

Geïnteresseerd in het kopen van een woning in Sliedrecht? Ook dan staan wij voor jou klaar! In de jaren dat wij actief zijn als makelaar in Sliedrecht hebben wij inmiddels een ontzettend groot netwerk opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat er altijd een aanbod aan woningen beschikbaar hebben in Sliedrecht. Ons huidige aanbod kun je via deze pagina bekijken. Bij de zoektocht naar een nieuwe woning zijn er altijd wensen en behoefte die hieraan vast zitten. Tijdens een eerste gesprek zetten wij graag al deze wensen en behoefte op een rijtje, om op die manier op zoek te gaan naar de perfect woning voor jou! Dit eerste adviesgesprek is gratis én vrijblijvend. Neem bij interesse gerust contact op via het contactformulier, de e-mail of telefonisch.

Ons aanbod reikt verder dan alleen de makelaardij

Als makelaar in Sliedrecht staan wij altijd voor jou klaar, maar wij kunnen meer dan dat. Met onze partner Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen beschikken wij over een onafhankelijke partij die van dienst kan zijn met alles wat betrekking heeft op het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. Door al deze disciplines onder één dak aan te bieden, willen wij zorgen voor een stuk overzicht en transparantie. Dit is niet alleen fijn voor ons, maar ook zeker voor jou!

Makelaar Sliedrecht
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen