Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct 078-6159960 Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Meer informatie?
0
1
4142 BL LEERDAM

Keramieklaan 179, bouwnummer 68

€ 425.000,- v.o.n.
Verkocht ovb
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2
Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

0345-632100 info@2mvanekerenkuiper.nl
Bewaren

Omschrijving

Bouwnummer 68
Type D

Wees welkom in dit royale appartement van de Fonkeling! Deze speels ingedeelde woning heeft een ruime opzet. Ontspan op het riante balkon en geniet van de openslaande deuren richting de grote woonkamer met een naadloze verbinding met buiten.

De twee slaapkamers bieden ruimte voor iedere levensfase. Dit energieneutrale appartement is ontworpen met het oog op de toekomst en wordt aangevuld met een eigen parkeerplaats en berging in de half verdiepte stallingsgarage. Ervaar het comfort en de duurzaamheid van De Fonkeling!

Kenmerken
Gelegen in gebouw 3,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Portiekflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 91 m2
Bekijk alle kenmerken

Omschrijving

Bouwnummer 68
Type D

Wees welkom in dit royale appartement van de Fonkeling! Deze speels ingedeelde woning heeft een ruime opzet. Ontspan op het riante balkon en geniet van de openslaande deuren richting de grote woonkamer met een naadloze verbinding met buiten.

De twee slaapkamers bieden ruimte voor iedere levensfase. Dit energieneutrale appartement is ontworpen met het oog op de toekomst en wordt aangevuld met een eigen parkeerplaats en berging in de half verdiepte stallingsgarage. Ervaar het comfort en de duurzaamheid van De Fonkeling!

Kenmerken
Gelegen in gebouw 3, Hendrik
Woonoppervlak van circa 91 m²
Riant balkon van circa 10 m²
Ligging op het zuidoosten
Royale woonkamer met openslaande deuren naar het balkon
Twee ruime slaapkamers
Gesitueerd op de vierde verdieping
Energieneutraal en klaar voor de toekomst
Eigen parkeerplaats en berging in de half verdiepte stallingsgarage

DUURZAAM WONEN

Bij De Fonkeling staat duurzaamheid hoog in het vaandel om bij te dragen aan een duurzamere leefomgeving en het verminderen van de CO2-uitstoot. Zo worden de drie gebouwen voorzien van PV-panelen. Op deze manier wordt er op een duurzame manier energie opgewekt en wordt er minder gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen.

De gebouwen zijn energieneutraal, wat betekent dat het energieverbruik in balans is met de
energieopwekking van installaties op basis van gemiddeld verbruik. Dit wordt gerealiseerd
door uitstekende isolatie, efficiënte installaties, warmtepompen en vloerverwarming en -koeling. Warmtepompen onttrekken warmte aan de omgeving en verhogen deze naar een geschikte temperatuur voor verwarming op een duurzame en efficiënte manier.

Vloerverwarming en -koeling zorgen voor een gelijkmatige temperatuurverdeling in de ruimtes, wat het comfort verhoogt. Bovendien passen de gebouwen perfect in een parkachtige omgeving, met half verdiept parkeren en een prachtig groen ingerichte tuin,
waardoor natuurinclusiviteit wordt bevorderd en een harmonie met de natuurlijke omgeving
wordt bereikt.

Tot slot worden de daken van de gebouwen bedekt met mos-sedum. Dit is een begroeiing die bestaat uit mos, vetplantjes en kruiden. Deze begroeiing heeft meerdere voordelen. Zo zorgt het voor een betere isolatie en vermindert het de wateroverlast bij hevige regenval. Daarnaast heeft het een positief effect op de luchtkwaliteit en draagt het bij aan de biodiversiteit in de omgeving.

Al met al is De Fonkeling een duurzaam nieuwbouwproject dat op verschillende manieren bijdraagt aan een beter milieu en een gezondere leefomgeving. Door middel van de PV-panelen, de energieneutraliteit en het mos-sedumdak wordt er op een innovatieve manier gewerkt aan een duurzamere toekomst.

KEUKEN EN SANITAIR

Keuken
Uw nieuwe appartement zal standaard niet voorzien worden van een keuken. U kunt deze naar wens na oplevering van uw woning laten plaatsen geheel passend bij de wensen voor
uw nieuwe woning. Uw nieuwe woning zal standaard voorzien worden van diverse aansluitingen voor de keuken. De standaard aansluitingen zullen worden aangegeven op uw verkooptekening en tevens beschreven in de technische omschrijving. Ook ontvangt u bij de verkoopstukken een aparte keukentekening, welke u mee kunt nemen als u naar een keukenshowroom gaat. Zij kunnen hier dan rekening mee houden in hun advies voor uw
nieuwe keuken. KeukenVision is geselecteerd als partner van De Fonkeling. Tijdens de afspraak ontwerpt u samen de perfecte keukenopstelling. In de meer- en minderwerkbrochure en de projectwebsite vindt u de varianten die gekozen kunnen worden.
Tijdens een bezoek aan KeukenVision ontwerpt u samen de perfecte keukenopstelling die past bij uw wensen en eisen aan de hand van de varianten die mogelijk zijn. De gewenste opstelling is dan ook direct in 3D perspectief te tonen.

Sanitair
Uw nieuwe appartement wordt aangeboden met sanitair voor uw toilet en badkamer. In de technische omschrijving zal het sanitair nader omschreven worden en zijn de impressies
hiervan zichtbaar. In dit project is ervoor gekozen om geen showroom aan te stellen voor het sanitair. Binnen de aparte meerwerkbrochure worden er voor uw toilet en badkamer diverse mogelijkheden aangeboden voor eventueel ander sanitair naar wens en ook voor een eventueel andere badkamerindeling. Bij uw verkoopstukken ontvangt u ook aparte sanitair- en optietekeningen, waarop deze mogelijkheden inzichtelijk gemaakt zijn. Tijdens de kopers informatiebijeenkomst dan wel individuele gesprekken adviseert onze kopersbegeleiding u
graag. U kunt dan tevens van een aantal opties de producten bekijken.

Tegelwerk
De appartementen in De Fonkeling worden aangeboden met tegelwerk. Wanneer u kiest voor een appartement in De Fonkeling, dan krijgt u een uitnodiging om de kopers informatiebijeenkomst bij te wonen. Hier krijgt u het tegelwerk te zien. In de tegelshowroom kunt u vervolgens ook het tegelwerk, maar ook de vele andere mogelijkheden bekijken.

Binnendeuren en -kozijnen
In uw nieuwe appartement worden vlakke deuren toegepast. U krijgt de keuze uit een vijftal
meerwerkpakketten om deze deuren aan te passen naar uw stijl. U kunt deze keuze voor het gehele appartement of alleen de deur(en) naar de woonkamer maken. Daarnaast worden er stalen witte binnendeurkozijnen met bovenlicht toegepast. Indien gewenst kunt u kiezen voor kozijnen zonder bovenlicht; houten stomp kozijnen en/of zwarte kozijnen.

Overdracht

Koopsom
€ 425.000,- v.o.n.
Status
verkocht onder voorbehoud

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m²
Perceeloppervlakte
96 m²
Inhoud
264 m³
Buitenruimte oppervlakte
10 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
4
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Open portiek
nee
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Voorzieningen
mechanische ventilatie, lift, glasvezel kabel, zonnepanelen, balansventilatie
Isolatie
volledig geisoleerd

Energie

Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie

Document(en)Plattegrond(en)

Plattegrond 1

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om door te pakken!

Maak een afspraak en plan een bezichtiging.

0345-632100 info@2mvanekerenkuiper.nl
Doorpakken!
Venster sluiten
Keramieklaan 179, bouwnummer 68 , afbeelding 0
Keramieklaan 179, bouwnummer 68 , afbeelding 1
Contact