Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct! Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Makelaar papendrecht

2M makelaars is actief als makelaar in ‘de Drechten’, zo ook in Papendrecht. Als makelaar in Papendrecht staan wij klaar voor alles wat te maken heeft met verhuizen. Of dit is voor de aankoop van jouw nieuwe droomwoning óf de verkoop van je huidige woning, wij kennen de markt en weten hoe we jou van dienst kunnen zijn. Denk jij dat wij jou kunnen helpen bij de aan- of verkoop van een woning? De koffie staat altijd klaar, dus stap gerust eens binnen bij ons kantoor in Papendrecht.

Een op maat gemaakt plan voor de verkoop van jouw woning

Jij weet als geen ander wat jouw woning uniek maakt, en juist omdat elke woning uniek is zijn wij bij 2M makelaars van mening dat elke woning een persoonlijk verkoopplan verdient. Aan de hand van een gratis én vrijblijvend adviesgesprek brengen wij jouw wensen en behoefte in kaart, en stellen dit op in een op maat gemaakt verkoopplan voor jouw woning. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en juist daarom schenken wij bij 2M makelaars net dat beetje extra aandacht aan de presentatie van jouw woning. Dit doen we door het meest aantrekkelijke plaatje te creëren die past bij de juiste groep potentiele kopers. Het grote netwerk dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd zorgt ervoor dat we over een brede pool met woningzoekende beschikken, hierin zoeken we altijd naar de juiste ‘koper-verkoper match’.

Samen op zoek naar jouw droomwoning in Papendrecht

Naast de verkoop van woningen kunnen wij als makelaar in Papendrecht ook helpen bij het kopen van jouw nieuwe huis in Papendrecht. Met de jarenlange ervaring die wij hebben als makelaar beseffen wij als geen ander dat het kopen van een nieuwe woning ontzettend spannend is. Bij dit traject komen veel factoren kijken, waardoor het af en toe lastig kan zijn het overzicht te houden. Geïnteresseerd in het kopen van een woning in Papendrecht? Bekijk hier het huidige aanbod van onze woningen in Papendrecht. Daarnaast is 2M makelaars ook actief als aankoopmakelaar. Als aankoopmakelaar staan we voor je klaar wanneer je interesse hebt in een woning bij een andere makelaar óf bij een particulier. Wij brengen met onze kennis een onafhankelijk advies uit over de staat van de woning, en maken een plan van aanpak aan de hand van jouw persoonlijke woonwensen.

Papendrecht als goede uitvalbasis van de stad

Papendrecht is een gemeente vol groen, en de afgelopen jaren uitgegroeid tot een welvarende plaats met ruim 30.000 inwoners. Alblasserwaard, het gebied rondom Papendrecht is gelegen tussen drie rivieren; de Lek, de Merwede en de Noord. Met belangrijke verbindingswegen zoals de A15 en de A13 sta je binnen een half uur in het centrum van Rotterdam. De unieke mix van groen en stedelijk gebied maakt Papendrecht de ideale woonplek als je op zoek bent naar een levendige uitvalbasis uit de grote stad.

Een breed aanbod aan dienstverlening bij 2M makelaars

2M makelaars is jouw ideale partner als je op zoek bent naar een makelaar in Papendrecht. Met onze onafhankelijke partner Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen kunnen we jou ook adviseren in alles wat te maken heeft met het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Met deze samenwerking zorgen wij ervoor dat we alle disciplines onder één dak hebben, dit zorgt voor transparantie en duidelijkheid!!

Makelaar Papendrecht
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen