Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct 078-6159960 Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
0
1
2
3
4
5
6
2441 LG Nieuwveen

Teylerspark fase II in Nieuwveen

€290.000,- tot €410.000,-
Wave Wave
info@ Dennis Meer informatie?

Dennis helpt je graag met al jouw vragen over dit project.

078 615 99 60 info@2mvanekerenkuiper.nl
Bewaren
  • Overzicht
  • Omschrijving
  • Bouwtypes
  • Media

Omschrijving

Binnenkort in de verkoop 61 woningen in Nieuwveen.

TEYLERSPARK
In het hart van Nieuwveen ontvouwt zich het veelbelovende Teylerspark, waar 61 nieuwbouwwoningen verrijzen als een warm welkom voor starters en jonge gezinnen. Hier, waar groen, duurzaamheid en centrale ligging samenkomen, worden 61 woningen gebouwd, elk ontworpen voor de levenstijl die bij jouw situatie past. Rijwoningen, kwadrantwoningen, rug-aan-rugwoningen, tiny houses en appartementen vormen een palet aan woningtypen. Voor starters is het een kans op hun eigen stek, terwijl jonge gezinnen ruimte en gezelligheid omarmen. Teylerspark belooft niet alleen een nieuw thuis, maar ook een bloeiende parkbuurt waar...
Lees meer

Kenmerken

Soort objecten Nieuwbouwwoningen
Start bouw n.v.t.
Aantal bouwnummers
Woonoppervlakte 47 m2 t/m 95 m2
Bekijk alle bouwtypes

Omschrijving

Binnenkort in de verkoop 61 woningen in Nieuwveen.

TEYLERSPARK
In het hart van Nieuwveen ontvouwt zich het veelbelovende Teylerspark, waar 61 nieuwbouwwoningen verrijzen als een warm welkom voor starters en jonge gezinnen. Hier, waar groen, duurzaamheid en centrale ligging samenkomen, worden 61 woningen gebouwd, elk ontworpen voor de levenstijl die bij jouw situatie past. Rijwoningen, kwadrantwoningen, rug-aan-rugwoningen, tiny houses en appartementen vormen een palet aan woningtypen. Voor starters is het een kans op hun eigen stek, terwijl jonge gezinnen ruimte en gezelligheid omarmen. Teylerspark belooft niet alleen een nieuw thuis, maar ook een bloeiende parkbuurt waar iedereen zijn eigen unieke plek in het verhaal van het moderne wonen vindt. Welkom in de toekomst van Teylerspark!"

Planning
Op dit moment zitten we nog vol in de voorbereidingsfase richting de start verkoop van Teylerspark fase II. Zoals het er nu naar uitziet zullen wij eind maart van 2024 in de verkoop gaan met het project.

Interesse
Heb je interesse in één van de woningen? We vertellen er graag op korte termijn meer over. Registreer je op de projectwebsite Teylerspark.nl en blijf zo op de hoogte van de ontwikkelingen. Via de projectwebsite vind je alvast meer informatie over het project en de verschillende type woningen.

HET GEBIED
Het project Teylerspark ligt in het dorp Nieuwveen. Nieuwveen grenst in het noorden aan de rivier de Amstel en ligt naast de Langeraarse Plassen en het dorp Langeraar. Midden in het Groene Hart met Amstelveen, Alphen aan de Rijn en Amsterdam binnen handbereik. Een fijne plek, waar je in jouw dynamische leven tot rust kunt komen en kunt genieten van het buitenleven!

In het midden van het groen biedt Nieuwveen een unieke kans op modern wonen. Hier, in dit centraal gelegen gebied, ontvouwen zich 61 nieuwbouwwoningen, omringd door het groen van het park. Geniet van het comfort van moderne en ruimtelijke woningen en ontdek de charme van het dorp Nieuwveen. De locatie biedt niet alleen de rust van het buitenleven, maar ook de nabijheid tot steden, waardoor er een wereld aan winkels, entertainment en voorzieningen binnen handbereik ligt. Voor de natuurliefhebbers een paradijs met groene weilanden, pittoreske sloten en uitnodigende wandelpaden, perfect voor ontspannen buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en varen. Pak jij op je vrije dag je sup of hardloopschoenen en trek je de natuur in?

Welkom thuis in Teylerspark, waar het beste van beide werelden samenkomt.
Kwadrantwoning

Kwadrantwoning

Rug- aan rugwoning

Rug- aan rugwoning

Rijwoning

Rijwoning

Appartement Teylers 1

Appartement Teylers 1

Appartement Teylers 2

Appartement Teylers 2

Tiny House

Tiny House

golfbeweging1
golfbeweging2

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om door te pakken!

Maak een afspraak voor een nieuwbouwgesprek.

078 615 99 60 info@2mvanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Venster sluiten
Teylerspark fase II in Nieuwveen, afbeelding 0
Teylerspark fase II in Nieuwveen, afbeelding 1
Teylerspark fase II in Nieuwveen, afbeelding 2
Teylerspark fase II in Nieuwveen, afbeelding 3
Teylerspark fase II in Nieuwveen, afbeelding 4
Teylerspark fase II in Nieuwveen, afbeelding 5
Teylerspark fase II in Nieuwveen, afbeelding 6