Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct 078-6159960 Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

Hecht team deelt lief en leed!

Hecht team deelt lief en leed!

2M makelaars uit Papendrecht maakt sinds 2021 deel uit van Van Ekeren Kuiper. Het huiselijke kantoor wordt gerund door kandidaat makelaar Christiaan Wisse. Hij wordt geassisteerd door office manager Jessica Sloof. Hun goede klik komt volgens hen vast ook door hun gedeelde horeca-achtergrond!

Zowel Jessica als Christiaan hebben een verleden in de horeca. “Ik kan dat iedereen aanbevelen”, zegt Christiaan. “Je leert met druk omgaan en klantgerichtheid is heel belangrijk!”

Reuring en veel verschillende mensen

Behalve in de horeca, heeft Jessica ook een achtergrond in de reisbranche. “Na mijn opleiding toeristisch management heb ik ook in die richting gewerkt. Maar na de geboorte van mijn zoon werden de werktijden steeds lastiger te combineren. Op zoek naar een vergelijkbare uitdaging, kwam ik uit bij de makelaardij: ook daar is veel reuring en heb je met veel en verschillende mensen te maken!”

Theoretische deel afronden

Christiaan is als kandidaat makelaar bijna klaar met zijn opleiding tot register makelaar. “Voor mijn diploma hoef ik alleen nog het theoretische deel af te ronden. Dan kan de vestiging hier in Papendrecht op mijn naam worden gezet!” Jessica ondersteunt Christiaan: “Ik behandel telefoontjes en e-mail, plan bezichtigingen en verkoopadvies gesprekken met klanten. Daarnaast verzorg ik de samenwerkingsovereenkomsten en koopaktes na verkoop van een woning.”

Alle facetten beheersen

“En ik begeleid die bezichtigingen en voer de verkoopadvies gesprekken”, vult Christiaan aan. “Ik heb direct contact met onze klanten en ben ook het centrale aanspreekpunt van onze vestiging, hier in Papendrecht. Naast Jessica, stuur ik ook fotograaf Herbert Dijkhuizen aan. We zijn een klein en hecht team met z’n drieën. Wanneer nodig, pak ik ook het binnenwerk op: de telefoon opnemen, agendabeheer. Ik vind dat je als makelaar alle facetten moet beheersen!”

Afwisseling en veelvuldig klantcontact

Jessica en Christiaan waarderen beiden de afwisseling en het veelvuldige klantcontact in hun werk. Jessica: “Huizen zijn natuurlijk altijd leuk! Ik volg ook de cursus vastgoed introductie, dat is inhoudelijk zeker interessant. De combinatie is ideaal!” Christiaan sluit zich bij haar aan: “Met mensen omgaan is absoluut heel leuk!” Christiaan komt uit Zeeland en heeft na zijn opleiding aan het CIOS als zwembad coördinator gewerkt, maar ook in de horeca. Dat is een goede vooropleiding: met mensen omgaan, leren accepteren en doorgaan ondanks tegenslag.”

Prima werksfeer

Hij heeft na een aantal jaar gekozen voor de makelaardij: “Best een logische stap, want veel familieleden werken in deze branche. Voor de liefde ben ik vervolgens deze kant op gekomen. Mijn vrouw en ik wonen met onze dochter van bijna twee jaar oud in Dordrecht.” Jessica is geboren en getogen Papendrechtse. “Handig voor mijn werk, want ik ken hier letterlijk en figuurlijk goed de weg!” Ze zijn inmiddels ruim een jaar collega’s en voelen zich goed op hun plek! “De werksfeer is prima, we vormen een klein en hecht team en hebben een goede klik: we delen lief en leed!”

Drukke sociale levens

Jessica is 45 jaar oud en waagt zich in haar vrije tijd aan aquarobics en yoga, leest graag en heeft een gezellig sociaal leven, waarbij ze graag een terrasje pakt met vrienden. “Met mijn achtergrond in de reisbranche, ga ik graag en zo vaak mogelijk op reis. Nu onze zoon inmiddels achttien jaar oud is, willen we meer gaan reizen in plaats van onze vakanties op de camping doorbrengen. Het liefst ontdek ik andere culturen. Afgelopen jaar waren we bijvoorbeeld in Andalusië. Relatief dichtbij maar voor ons een nog onbekend - en prachtig! - deel van Spanje.”

Terras met vrienden

“Ik hou van voetbal”, zegt Christiaan. “En ik tennis: bij Dash ’35, in Dordrecht. Net als Jessica hou ik van lezen en dan vooral thrillers en geschiedenis: ik heb laatst nog een intrigerend boek over de moord op president Kennedy gelezen! En ook wat betreft mijn sociale leven zitten we op één lijn: ook ik hou van terrasjes en afspreken met vrienden!”

Onderdeel van het team

De kracht van het hechte team geldt wat Jessica en Christiaan betreft ook voor heel Van Ekeren Kuiper. “Hoewel elke locatie weer anders is, heerst overal een familiaire sfeer. Hier in Papendrecht moeten we onze plek nog een beetje verwerven in vergelijking met Culemborg of Dalem.” Jessica: “Maar er worden veel gezamenlijke dingen georganiseerd. Toen ik hier nog maar net werkte, zijn we bijvoorbeeld met zijn allen naar Barcelona geweest!” En Christiaan, tot besluit: “Wij voelen ons echt onderdeel van het totale team!”

Ben je door de ervaringen van Jessica en Christiaan geïnteresseerd geraakt in werken in ons hechte team? Bekijk dan hier onze vacatures.

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@2mvanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact