Onze klanten beoordelen ons met een

9,2

!
Bel direct! Huis verkopen?
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Makelaar Dordrecht

Maximale aandacht voor de verkoop van jouw woning

Wil jij je huis verkopen in Dordrecht? Dan is 2mmakelaars dé makelaar in Dordrecht die jou hierbij kan helpen. Wij beseffen als geen ander dat jouw woning uniek is, en wij zetten alles op alles om dit terug te laten komen in de verkoop. Wij brengen jouw wensen in kaart en stellen dit op in een persoonlijk verkoopplan. Een goed begin is het halve werk, dus laten wij bij de presentatie van jouw woning niks te wensen over. Denk jij dat wij jou kunnen helpen met het verkopen van jouw woning? Stap dan gerust eens binnen bij ons kantoor in ons kantoor in Dordrecht om een kopje koffie te drinken.

Jouw droomwoning vinden in Dordrecht

In welke fase van je leven je ook zit, Dordrecht is een uitermate geschikte plek om jouw ideale woning te kopen. Dordrecht heeft een uitstekende bereikbaarheid met de auto, door de aanliggende A15, A16 en N3 is het makkelijk om de grote steden in de Randstad te bereiken met de auto. In de historische binnenstad van Dordrecht is het goed vertoeven. Met ruim 60 restaurants en een gevarieerd winkelaanbod ben je in Dordrecht van alle gemakken voorzien. Jaarlijks worden er in Dordrecht vele verrassende evenementen georganiseerd die bezoekers trekken uit het hele land, en zelfs daarbuiten. Ben jij geïnteresseerd in het kopen van een woning in Dordrecht? Bekijk dan hier ons Jouw droomwoning kopen in Dordrecht

Een nieuwe woning kopen in Dordrecht

Het kopen van een woning is een leuke maar ook spannende fase is je leven. Met onze jarenlange expertise als makelaar in Dordrecht zetten wij alles op alles om dit traject samen met jou in goede banen te leiden. Vanaf het begin van de zoektocht, tot het intrekken in jouw nieuwe woning; wij staan voor jou klaar! Met onze vestiging in Dordrecht weten wij elke steen en straat in deze mooie stad te vinden. Loop gerust eens binnen bij ons kantoor in Dordrecht.

Ook succesvol verkopen doe je bij 2mmakelaars Dordrecht

Wij weten namelijk wat we doen. Samen stellen we een uitgekiend verkoopplan op. Want maakt jouw woning (voor verkoop) nu echt uniek? Het verkoopplan baseren we naast persoonlijke interesse en ervaring op een flinke dosis kennis. Denk hierbij aan kennis over de plaatselijke markt, verkoopprijzen, doorlooptijden, verhuisbewegingen, prijsontwikkelingen, actuele rentestanden, maar ook verkoopstyling en fotografie. Binnen het verkoopplan besteden we namelijk ook veel aandacht aan de presentatie van jouw woning. 

Een complete dienstverlening bij 2mmakelaars Dordrecht

Wanneer je opzoek bent naar een makelaar in Dordrecht ben je bij 2mmakelaars aan het juiste adres. Maar ook in Sliedrecht en Papendrecht kunnen wij jou helpen. Neem gerust contact op voor de mogelijkeden.

Makelaar Dordrecht
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen